Endelig kommer Skyr® Naturell i et praktisk stort beger for alle som vil ha mer protein i kostholdet sitt. 

Nå får cottage cheese konkurranse. Med denne lanseringen svarer Q-Meieriene på protein-entusiasmen og leverer sine beste alternativer til de som ønsker det ultimate innen smak og næring. 

Q-Meieriene utfordrer den trendy osten som TikTok-influensere bruker i sine oppskrifter. Ifølge Q-sjefen, Kristine Aasheim, kan du enkelt bytte ut de små osteklumpene med fløyelsmyk og fyldig Skyr® Naturell både i matlaging og som snack. 

– For de som følger trenden med hjemmelaget proteinbrød, scones, rundstykker og lefser kan cottage cheese enkelt byttes ut med Skyr® Naturell. Da slipper du for eksempel å bruke stavmikser for å få ut klumpene, siden Skyr ® Naturell kan brukes som den er, oppfordrer hun. 

Hun forteller at etterspørselen etter Skyr® Naturell i stort beger har vært overveldende. 

– I Q tror vi sterkt på at Q-fansen er de beste til å bestemme hvilke produkter vi skal lage. Derfor ble det en soleklar lansering fra oss i høst. Vi ser et økende ønske om flere Skyr®-alternativer, og jobber hele tiden for å tilpasse oss det folk vil ha i meierihyllen, sier hun. 

Utfordrermeieriet oppdaterer også Skyr® Aktiv og lanserer Skyr® Proteindrikk med tilsatt vitamin B6, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg introduseres nye smaker for en enda mer variert opplevelse. 

En protein-pioner 
Siden lanseringen i 2009 har Skyr® ikke bare fulgt med på trendene, men vært med på å skape dem. I dag er Skyr® fortsatt et førstevalg for de som vil ha et proteinrikt alternativ som også har høy kvalitet og smak. 

– Vårt mål har alltid vært å tilby løsninger som ikke bare møter, men overgår forventningene. Med de nye forbrukerdrevne Skyr®-innovasjonene, fortsetter vi å være i forkant, og gir folk enda flere muligheter til å inkludere høykvalitets protein i sitt kosthold, fortsetter Aasheim.   

Hun forklarer at Skyr® er naturlig rik på protein fordi den lages på fersk norsk skummet melk som konsentreres. Dette gir en myk konsistens – helt uten fett og tilsatt sukker. Siden Skyr® inneholder to til tre ganger så mye protein som vanlig yoghurt, gir det en ekstra følelse av metthet som varer lenger. 

Både Skyr® Aktiv Proteindrikk og Skyr® Naturell gir stor fleksibilitet, enten du vil bruke de i matlaging, som base for smoothies, eller du vil lage din egen fettfrie og proteinrike Skyr®-is. 

Julefeiring med Limited Editions  
Og det blir enda bedre! Snart kommer flere festlige nyheter: Skyr® Pepperkake og Skyr® Mini Juleskum blir tilgjengelige fra uke 42. Med disse nyhetene holder Skyr® ikke bare julestemningen høy, men også proteininnholdet.  

– Julen blir ekstra smakfull og proteinrik i år. Med engasjerte fans som drivkraft, er vi stolte over å levere nye produkter som virkelig begeistrer. Vi gleder oss til å se hvordan dette blir mottatt, avslutter Aasheim.  

Bilder til saken: