Avslått
Clotted Cream - Et lite stykke England
Trude
19. jan. 2016
Clotted Cream er fantastisk godt! Men jeg tror ikke det finnes i Norge. Første gang jeg smakte det var med pepperkaker i England. Det er også veldig godt på scones med jordbærsyltetøy. Det er laget av fløte som ikke er homogenisert, og det er vanskelig å få tak i for å lage selv. Q-meieriene kunne lagd en pakke til jul med clotted cream i en bunnboks, og så en topp boks med pepperkaker evt. bare clotted cream. Og det er tusen ganger bedre enn å piske kremfløte når du skal ha det til kjeks og scones! Fordi det er nesten som en mellomting mellom smør og krem. Det er uten salt, men tykkere enn pisket krem så det ikke renner utover på nybakede scones. Mmmmm! Lover deg at du blir hekta hvis du smaker det :D Her er en video om hvordan det lages https://www.youtube.com/watch?v=HClH6gZbqjw