Upside down ostekake med Skyr®
Bare synet av denne ostekaken gir oss vann i munnen. Smaken er faktisk enda bedre!
(0 porsjon)
Fremgangsmåte
Ostekakekrem
- Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter
- Pisk Q® Kremfløte sammen melis
- Bland i Skyr® Luftig Bringebær
- Klem ut vannet av gelatinen og sett det i mikrobølgeovn til platene har smeltet
- Bland smeltet gelatin i kremblandingen
- Ha blandingen over i en kakeform
- Avkjøl i 2 timer
Bringebærgele
- Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter.
- Bland moste bringebær, melis og sitronsaft i en kjele. Varm opp forsiktig.
- Klem ut vannet av gelatinen og rør platene inn i den varme blandingen.
- La blandingen kjøles ned.
- Fyll bringebærpure forsiktig over ostekakeremen
- Avkjøl i 1 time
Kaken serveres opp ned, med knuste Sibaskjeks på toppen.
(0 kommentar)