Gå til hovedinnhold
Upside down ostekake med Skyr®

Upside down ostekake med Skyr®

Middels

90 minutter

Bare synet av denne ostekaken gir oss vann i munnen. Smaken er faktisk enda bedre!

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

OSTEKREM

3 beger Skyr® Luftig Bringebær

3 dl Q® Kremfløte

80 g melis eller annen søtning

8 plater gelatin

BRINGEBÆRGELE

2 dl moste bringebær (fryste går helt fint)

1 ss sitronsaft

1 ss melis eller annen søtning

4 plater gelatin

TOPPING

Knuste Sibaskjeks

Fremgangsmåte

Ostekakekrem 

  • Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter
  • Pisk Q® Kremfløte sammen melis
  • Bland i Skyr® Luftig Bringebær
  • Klem ut vannet av gelatinen og sett det i mikrobølgeovn til platene har smeltet
  • Bland smeltet gelatin i kremblandingen
  • Ha blandingen over i en kakeform
  • Avkjøl i 2 timer

Bringebærgele

  • Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter.
  • Bland moste bringebær, melis og sitronsaft i en kjele. Varm opp forsiktig.
  • Klem ut vannet av gelatinen og rør platene inn i den varme blandingen. 
  • La blandingen kjøles ned. 
  • Fyll bringebærpure forsiktig over ostekakeremen
  • Avkjøl i 1 time

Kaken serveres opp ned, med knuste Sibaskjeks på toppen. 

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt