Taco med pulled pork og Q® Lettrømme
Prøv Q® Lettrømme i denne herlige pulled pork-varianten! På under en time har du en helt ny vri på tacofredagen.
(0 porsjon)
Fremgangsmåte
- Varm pulled pork etter anvisning på pakken eller lag selv (se neste avsnitt)
- Fordel salatblader og koriander utover en varm lefse og ha kjøtt, epler og tomatblandingen på toppen.
- Server lefsene sammen med Q® Lettrømme.
Eller lag selv
- Finn det kjøttet du vil ha, svinenakke, svinebog, høyrygg eller lignende.
- Smør kjøttstykket inn med litt sennep og honning eller andre sauser som du liker.
- Gni inn (eller rub som de sier på engelsk) med krydder. Her velger du selv. Vi brukte røykt chilipulver, røykt paprikapulver, spisskummen, salt, pepper og cayennepepper.
- Bland sammen eplejuice, vann og litt brunt sukker og hell over kjøttstykket slik at nederste del (0,5-1cm) er dekket. Mange bruker også øl som f.eks en bayer.
- Stek på 160 grader i ca. 6 timer. Hell gjerne litt av vesken over kjøttet underveis.
- La kjøttet hvile litt før du river det fra hverandre med to gafler e.l.
(0 kommentar)