Gå til hovedinnhold
Suppebrød med urtesmør av yoghurt

Suppebrød med urtesmør av yoghurt

Middels

40 minutter

Vintertid er suppetid. Og da trenger man godt tilbehør. Suppebrød av yoghurt er enkelt å lage ettersom det ikke krever noe heving. Det metter godt og det er definitivt et sunnere alternativ til loffen.

0 stemme

(0 kommentar)

(Ett brød porsjon)

2 stk egg

100 g Q® Yoghurt Naturell

1 fedd presset hvitløk

70 g lettkokte havregryn

en håndfull friske urter

en god klype salt

1 ts bakepulver

150 g finmalt spelt

URTESMØR

50 g mykt smør

10 g Q® Yoghurt Naturell

en håndfull friske urter

1 fedd presset hvitløk

litt salt og pepper

Fremgangsmåte

Bland sammen egg, yoghurt, hvitløk, urter og salt. Tilsett bakepulver, havregryn og spelt. Bland godt. Det skal bli en litt klissete deig. Kle en brødform med bakepapir og trykk deigen godt ut i kantene. Stekes ved 175 grader i ca. 25 min.

Bland alt godt sammen og form den til en pølse i litt plastfolie som settes kaldt.

Q® Yoghurt Naturell og smør går godt sammen. Smøret får en mye mer balansert smak og man får tilført proteiner.

Ideskaper

Suppebrød med urtesmør av Q® Yoghurt Naturell er laget av den inspirerende forbrukeren, Mona Kvammen. Tusen takk, Mona.

Suppebrødet kan fint fryses

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt