Suppebrød med urtesmør av yoghurt
Vintertid er suppetid. Og da trenger man godt tilbehør. Suppebrød av yoghurt er enkelt å lage ettersom det ikke krever noe heving. Det metter godt og det er definitivt et sunnere alternativ til loffen.
(Ett brød porsjon)
Fremgangsmåte
Bland sammen egg, yoghurt, hvitløk, urter og salt. Tilsett bakepulver, havregryn og spelt. Bland godt. Det skal bli en litt klissete deig. Kle en brødform med bakepapir og trykk deigen godt ut i kantene. Stekes ved 175 grader i ca. 25 min.
Bland alt godt sammen og form den til en pølse i litt plastfolie som settes kaldt.
Q® Yoghurt Naturell og smør går godt sammen. Smøret får en mye mer balansert smak og man får tilført proteiner.
Ideskaper
Suppebrød med urtesmør av Q® Yoghurt Naturell er laget av den inspirerende forbrukeren, Mona Kvammen. Tusen takk, Mona.
Suppebrødet kan fint fryses
(0 kommentar)