Gå til hovedinnhold
Spinat- og ricottapai

Spinat- og ricottapai med Q® Lettrømme

Lett

60 minutter

Pai er enkelt å lage. Og så godt! Hva med spinat og ricotta servert med deilig Q® Lettrømme? Fyr opp foodprocessoren og sett på stekeovnen.

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

200 g ricottaost

2 poser kokt spinat

3 dl Q® Kremfløte

3 stk egg

0,5 ts salt

1 ts pepper

50 g revet parmesan

1 dl Q® Lettrømme

PAIBUNN

300 g hvetemel

Litt salt

225 g kaldt smør

5 ss kaldt vann

Fremgangsmåte

  •  Bland paibunn-ingredienser i en foodprocessor
  • Legg til avkjøling i kjøleskap i 1 time
  • Rull deigen ut og dekk paiformen. Prikk bunnen med en gaffel og sett formen med deig til kjølig i ca. 15 minutter
  • Sett stekeovnen på 180 grader og stek i 15 minutter
  • Bland forsiktig kremfløte, lettrømme og egg sammen med salt og pepper.
  • Legg kokt spinat og ricotta oppi pai bunnen og hell forsiktig over eggeblandingen
  • Stek til overflaten blir gyllen, ca 20 min

Serveres med en skje Q® Lettrømme

Gluten

Egg

Melk

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt