Sommerlaks med mango og Q® Drømmelett®
Dette er hverdagsfavoritten som hele familien liker. I tillegg til å se lekker ut, er den sunn og veldig god på smak.
(0 porsjon)
Fremgangsmåte
- Skjær laksefiletene i terninger, omtrent 2x2 cm. Dryss over salt og pepper.
- Stek laksebitene på middels sterk varme i 2–4 minutter til de blir gjennomstekte.
- Kutt mango og avokado i like store biter, tilsett finhakket vårløk, chili og grovhakket koriander. Blandes ingrediensene til salsaen i en skål og smak til med lime, salt og pepper.
- Kutt stilken av nederst på hjertesalaten og løsne bladene. Skyll bladene, tørk av bladene før du legger de på et fat.
- Rist gresskarfrøene i en stekepanne til de er gylne.
- Server stekt laks i hjertesalat med mangosalsa, ristede gresskarfrø og topp det hele med en god skje Q® Drømmelett®.
(0 kommentar)