Gå til hovedinnhold
Sommerlaks med mango og Q® Drømmelett®

Sommerlaks med mango og Q® Drømmelett®

Lett

20 minutter

Dette er hverdagsfavoritten som hele familien liker. I tillegg til å se lekker ut, er den sunn og veldig god på smak.

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

500 g laksefilet

1 ts salt

1 ts pepper

2 bunter hjertesalat

MANGOSALSA

1 stk mango

1 stk avocado

2 stk vårløk

1 stk lime

1 bunt frisk koriander

0,5 stk chili

smak til med salt og pepper

TOPPING

2 dl Q® Drømmelett®

2 ss gresskarkjerner

Fremgangsmåte

  1. Skjær laksefiletene i terninger, omtrent 2x2 cm. Dryss over salt og pepper.
  2. Stek laksebitene på middels sterk varme i 2–4 minutter til de blir gjennomstekte.
  3. Kutt mango og avokado i like store biter, tilsett finhakket vårløk, chili og grovhakket koriander. Blandes ingrediensene til salsaen i en skål og smak til med lime, salt og pepper.
  4. Kutt stilken av nederst på hjertesalaten og løsne bladene. Skyll bladene, tørk av bladene før du legger de på et fat.
  5. Rist gresskarfrøene i en stekepanne til de er gylne.
  6. Server stekt laks i hjertesalat med mangosalsa, ristede gresskarfrø og topp det hele med en god skje Q® Drømmelett®.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt