Gå til hovedinnhold
MartinLavikNygaard-SkyrNaturell-09-29008030-Foto_Martin_Lavik_Nygaard

Skyr® Proteintortilla

Lett

30 minutter

Tacomiddagen blir ekstra digg med hjemmelagde proteinrike tortillas!

3 stemmer

(0 kommentar)

(4 porsjoner)

450 g Skyr® Naturell

400 g Hvetemel

2 ts Bakepulver

olivenolje til pensling

strø over maldonsalt

  1. Bland sammen hvetemel og bakepulver. Tilsett Skyr® Naturell og kna til en fast deig.
  2. Del deigen i 8 runde boller. Strø litt hvetemel på benkeplaten og bruk en kjevle til å få runde, flate deigemner.
  3. Pensle deigemnene lett med olivenolje og stek dem på middels høy varme i en stekepanne. Bruk gjerne en grillpanne for å få fine mønster, eller stek dem på grillen. Tortillaene stekes på begge sider og er ferdige når de blåser seg litt opp.
  4. Strø over maldonsalt på ferdig stekte tortillas. 
  5. Toppes med det du ønsker! 

Gluten

Melk

Hva syns DU om denne oppskriften

3 personer har talt