Gå til hovedinnhold
Riskrem med Skyr® Mango og pasjon

Riskrem med Skyr® Mango og pasjon

30 minutter

Dette er et perfekt restitusjonsmåltid etter en hard treningsøkt, men også supergodt som en vanlig dessert

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

1 dl grøtris

0,5 ts salt

1,5 dl kokosmelk

6 dl vann

1 knivspiss kardemomme

1 stk sitron

1 beger Skyr® Mango og pasjon 450 g

Mango, kokosflak og mynte som topping

Prøv denne smakfulle og sunnere vrien på den tradisjonelle riskremen. Vi lover at du ikke vil angre! 

På grunn av det høye proteininnholdet i Skyr® 450g mango og pasjon og en dose karbohydrater i grøtrisen, er dette faktisk et perfekt restitusjonsmåltid etter en hard treningsøkt - men også supergodt som en vanlig dessert. 

Fremgangsmåte

  1.  Ha ris, salt, 3 dl av vannet i tillegg til kokosmelken i en kjele og kok opp. Spe på med resten av væsken når det begynner å tykne (ca. 10-15 minutter inn). La  blandingen stå og småputre på svak varme i 30 minutter. 
  2.  Ta kjelen av platen og tilsett skall fra en hel sitron, og saft fra 1/4 av sitronen. Ha på lokk og la blandingen stå og trekke i 20-30 min.
  3.  Avkjøl risgrøten. Selve grøten kan virke litt tykk, men du skal blande inn Skyr® 450g mango og pasjon, så det blir bra tilslutt.
  4.  Når grøtblandingen er avkjølt vender du forsiktig inn to bokser Skyr® 450g mango og pasjon. Rører lett til du har fått en jevn riskrem.
  5.  Fordel riskremen i 3 skåler og topp med finhakket mango, ristede kokosflak og litt fersk, finhakket mynte til pynt.

Melk

Lag gjerne risgrøten dagen i forveien, så er det lett å mikse alt sammen på 1-2-3.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt