Gå til hovedinnhold
Raw kaker med bringebær

Raw kaker med bringebær

Middels

30 minutter

Prøv disse herlige småkakene som er fullpakket med protein, godt fett og fiber. Den friske smaken av myk bringebærkrem kombinert med en knasende nøttebunn er en udiskutabel vinner.

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

FYLL

1 beger Skyr® Luftig Bringebær

1 dl cashewnøtter

3 ss vann

NØTTEBUNN

1 dl mandler

0,25 dl gresskarfrø

0,5 dl revet kokos

1 dl havregryn

6 dadler

1 knivspiss havsalt

0,25 ts kardemomme

Fremgangsmåte

Bringebærfyll

Bløtlegg cashewnøttene (gjerne natten over, men i minst 3 timer). Hell av vannet og ha nøttene i en foodprosessor sammen med 3-4 ss vann. Kjør til det blir en jevn og kremaktig masse. Pass på å skrape god ned fra sidene for å få med alt. Tilsett deretter SkyrⓇ Luftig Bringebær og kjør ytterligere til blandingen er jevn. Sett til side.

Nøttebunn

Ha mandler og gresskarfrø i en foodprosessor og kjør lett til blandingen har blitt grovhakket. Tilsett resten av ingrediensene og kjør til det blir en seig masse som fortsatt har litt tekstur fra nøttene.

Finn frem muffinsformer, eller andre små former og fordel nøttebunnsmassen i fem like deler. 

Hell bringebærfyllet over og sett i fryseren til det har stivnet.

Ta de små kakene ut av fryseren ca. 20 minutter før servering, slik at de blir akkurat passe tint til de skal spises.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt