Raw kake med Skyr® Luftig Sitron
Disse rawkakebitene med fyll av Skyr® Luftig Sitron er en perfekt sunn kake du kan servere når du får besøk eller ta en bit av etter en tøff treningsøkt. Smaker syrlig og friskt.
(16 biter porsjon)
Fremgangsmåte
Nøttebunn
- Ha alle ingrediensene i en foodprocessor og kjør i 2-3 minutter til det har blitt en seig og ganske jevnt masse.
- Kle en form på 12x18 cm (eller tilsvarende – ta det du har) med bakepapir og trykk nøttebunnen godt på plass med en skje eller hendene.
- Sett i kjøleskapet mens du lager fyllet.
Fyll
- Hell av vannet på de bløtlagde cashewnøttene og ha disse med de andre ingrediensene over i en blender og kjør det til en glatt røre (oppmot 2-3 minutter).
- Ta nøttebunnen ut av kjøleskapet og hell fyllet over.
- Settes i fryseren i minst 2 timer.
- Ta opp 20 minutter før servering og kutt i passe store biter. Frys de bitene du ikke skal spise så raskt som mulig.
(0 kommentar)