Gå til hovedinnhold
RAWKAKE

Raw kake med Skyr® Luftig Sitron

Middels

130 minutter

Disse rawkakebitene med fyll av Skyr® Luftig Sitron er en perfekt sunn kake du kan servere når du får besøk eller ta en bit av etter en tøff treningsøkt. Smaker syrlig og friskt.

0 stemme

(0 kommentar)

(16 biter porsjon)

NØTTEBUNN

90 g kokos

90 g usaltede cashewnøtter

200 g dadler uten stein

0,5 ts havsalt

skallet av en halv økologisk sitron

0,5 ts ingefærpulver

FYLL

2 beger Skyr® Luftig Sitron

100 g bløtlagte cashewnøtter

4 ss lønnesirup

2 ss sitronsaft

3 ss nøytral kokosolje

skallet av en økologisk sitron

Fremgangsmåte

Nøttebunn

 

  • Ha alle ingrediensene i en foodprocessor og kjør i 2-3 minutter til det har blitt en seig og ganske jevnt masse. 
  • Kle en form på 12x18 cm (eller tilsvarende – ta det du har) med bakepapir og trykk nøttebunnen godt på plass med en skje eller hendene.
  • Sett i kjøleskapet mens du lager fyllet.

Fyll

 

  • Hell av vannet på de bløtlagde cashewnøttene og ha disse med de andre ingrediensene over i en blender og kjør det til en glatt røre (oppmot 2-3 minutter).
  • Ta nøttebunnen ut av kjøleskapet og hell fyllet over. 
  • Settes i fryseren i minst 2 timer.
  • Ta opp 20 minutter før servering og kutt i passe store biter. Frys de bitene du ikke skal spise så raskt som mulig.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt