Pannekaker med yoghurt
Her har du oppskriften på en god start på dagen. Saftige pannekaker laget av yoghurt naturell. Blir jo ikke bedre enn det. Eller hva?
(0 porsjon)
Fremgangsmåte
Bland alt det våte sammen med en gaffel eller visp. Tilsett de øvrige ingrediensene og bland godt. La røren svelle i 10 min og stek i godt med nøytral kokosolje. Oppskriften gir ca. 6-7 små pannekaker. Her servert med en topping av yogurt, en klype vaniljepulver og frosne bringebær.
Ideskaper
Oppskriften er laget av den inspirerende forbrukeren Mona Kvammen. Tusen takk, Mona!
Varier med krydder i røren. Kardemomme, kanel, nellik og ingefær. Gjerne fersk-revet sitronskall også. Eller tilsett 1 ss kakao for sjokoladepannekaker. Kun fantasien setter grenser. Her har du oppskriften på en god start på dagen. Det er gode proteiner fra egg og yoghurt, blodsukkervennlig, langsomme karbohydrater som holder deg mett lengre og gode fettkilder fra yogurten og stekeoljen. Pannekakene blir i tillegg litt ekstra saftig grunnet den greske yoghurten.
(0 kommentar)