Gå til hovedinnhold
Greske_pannekaker

Pannekaker med yoghurt

Lett

30 minutter

Her har du oppskriften på en god start på dagen. Saftige pannekaker laget av yoghurt naturell. Blir jo ikke bedre enn det. Eller hva?

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

1 stk egg

50 g Q® Yoghurt Naturell

60 g Q-Melk

35 g finmalt spelt

30 g lettkokte havregryn

1 ts bakepulver

1 klype salt

1 klype vaniljepulver

1 ss kokosblomstsukker eller vanlig sukker

Fremgangsmåte

Bland alt det våte sammen med en gaffel eller visp. Tilsett de øvrige ingrediensene og bland godt. La røren svelle i 10 min og stek i godt med nøytral kokosolje. Oppskriften gir ca. 6-7 små pannekaker. Her servert med en topping av yogurt, en klype vaniljepulver og frosne bringebær.

Ideskaper

Oppskriften er laget av den inspirerende forbrukeren Mona Kvammen. Tusen takk, Mona!

Varier med krydder i røren. Kardemomme, kanel, nellik og ingefær. Gjerne fersk-revet sitronskall også. Eller tilsett 1 ss kakao for sjokoladepannekaker. Kun fantasien setter grenser. Her har du oppskriften på en god start på dagen. Det er gode proteiner fra egg og yoghurt, blodsukkervennlig, langsomme karbohydrater som holder deg mett lengre og gode fettkilder fra yogurten og stekeoljen. Pannekakene blir i tillegg litt ekstra saftig grunnet den greske yoghurten.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt