Gå til hovedinnhold
Ovnsbakt ørretfilet

Ovnsbakt ørretfilet

Lett

20 minutter

Blir det fisk til middag i dag? Ørret i form til er noe av det enkleste du kan lage

0 stemme

(0 kommentar)

(4 porsjoner)

700 g ørretfilet

4 ss olivenolje

8 drag pepper

1 stk sitron, uten skall

2 stilker vårløk i tynne skiver

4 ss Q® Drømmelett®

0,5 potte fersk oregano

Ørret med vårløk, sitron og en topp Q® drømmelett® er skikkelig godt og friskt på smak. Retten er også lett mat å lage til mange, for den gjør seg nesten helt av seg selv. 

Denne oppskriften gir 4 porsjoner. Server gjerne med ris, pasta eller quinoa så metter den litt ekstra. 

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180 grader. 
  2. Legg ørretfileten (du kan også bruke laks) i en ildfast form og ha over olivenolje, salt, pepper og revet sitronskall. 
  3. Bak fiskefileten i stekeovnen i cirka 10 minutter (eller etter anvisning på pakken). 
  4. Ved servering topper du den ovnsbakte ørreten med kuttet vårløk, Q® Drømmelett® og oregano. 

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt