Oreokake-drøm
Rett og slett en knallgod kake, som alle liker. Lag denne når du skal unne deg noe ekstra digg.
(0 porsjon)
Fremgangsmåte
Kakebunn
- Kjør kjeks i en food-prosessor før du blander i smeltet smør.
- Fordel og press blandingen utover en kakering på cirka 20 cm og sett i kjøleskap.
Ostekrem
- Bløtlegg gelatin i kaldt vann i ca. 5 minutter før du klemmer vannet godt ut.
- visp sammen romtemperert kremost og siktet melis til en jevn blanding.
- Smelt gelatin forsiktig i vannbad og bland den inn i kremostmiksen. Pisk Q® Kremfløte til en krem og vend forsiktig sammen i miksen.
- Fordel osteblandingen utover kjeksbunnen. Ha oppå knust oreokjeks og sett tilbake i kjøleskapet i 20 minutter.
Sjokolademousse
- Smelt sjokolade over et vannbad.
- Piske egg og sukker til eggedosis.
- Pisk kremfløten.
- Bland sammen smeltet sjokolade med eggedosis og vend inn pisket Q® Kremfløte.
- Ta kaken ut av kjøleskapet og fordel sjokolademoussen oppå ostekremen.
- Ha igjen på knust Oreokjeks og sett kaldt i nye 20 minutter.
Q kremtopping
Pisk Q® kremfløte med sukker, fordel pisket kremfløte utover kaken og ha til slutt oppå knuste Oreokjeks
(0 kommentar)