Gå til hovedinnhold
pizza_jpg_gn3phempjw

Matredderpizza

Lett

45 minutter

Visste du at du kan lage skikkelig deilig pizza av rester? Bunnen kan du lage av både tortillalefser, potetlomper og tørt brød. Som topping er det kun fantasien som setter grenser!

0 stemme

(0 kommentar)

Sett ovnen på 200 grader. Legg pizzabunnen på et stekebrett med bakepapir under. Smør over pizzasaus nesten helt ut til kantene. Fordel fyllet på bunnen, deretter ost. Du kan også ha osten på bunnen før du legger på fyllet. Lager du quesadilla legger du fyllet på halve lefsen og bretter den andre halvdelen over. Sett pizzaen i ovnen og stek i 5-10 minutter. Det er lurt holde et lite øye med stekingen gjennom døren. Pizzaen er ferdig på kort tid!

Gluten

Melk

Pizzabunn:
Bruk f. eks tortillalefser, lomper, tørt brød eller rydd i tørrvareskapet og lag din egen pizzabunn.

Rød pizzasaus:
Smør bunnen med en slags tomatsaus. Dette kan være tomatpuré, eller rester av salsa eller ketchup. Du kan også lage en saus av hermetiske eller småslitne tomater.

Hvit pizzasaus:
Smør bunnen med en slags hvit saus. Dette kan være både Q Crème fraîche, kremost, Q Lettrømme som ikke ble brukt til dipp eller om du har hvit saus igjen fra fiskebollemiddagen!

Fyll:
Topp pizzaen med det du har! Det kan være alle typer grønnsaker eller
for eksempel rester av kokte poteter. Du kan også toppe pizzaen med belgfrukter, rester av kjøtt, sjømat eller egg!

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt