Gå til hovedinnhold
Matredder-wrap med ørret

Matredder-wrap med ørret

Lett

20 minutter

Har du rester av fisk etter middagen? Da er en matredder-wrap en genial og smakfull måte å bruke opp restene på.

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

125 g ørretfilet per person

DRESSING

2 ts honning

4 ss Q® Drømmelett®

1 bunt kruspersille

0,5 ts karri

saften av en halv lime

TILBEHØR

4 stk tortillalefser

4 håndfuller ruccola

1 stk liten løk i skiver

kjernene av et halvt granateple

Fremgangsmåte

  1. Ta frem restene av ørretfileten (du kan også bruke laks) som du har liggende i kjøleskapet, eller stek en filet på pannen. 
  2. Ha karri, honning og lime i en skål og rør kraftig rundt. Tilsett Q® Drømmelett® og rør inn. Grovhakk kruspersillen før den tilsettes i dressingen 
  3. Skjær løk i skiver og grav ut kjernene fra granateplet. 
  4. Varm wrappen i en stekepanne i et par minutter, eller i aluminiumsfolie i en stekeovn i 3-5 minutter.
  5. Legg ruccolasalat, fisk og løk lagvis på wrappen. Hell over dressingen og topp det hele med granateplekjerner. 

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt