Gå til hovedinnhold
Luftige amerikanske pannekaker

Luftige pannekaker med Q® Planti® Rømme

Lett

15 minutter

Luftige pannekaker med Q® Planti® Rømme. Rømme brukes både i røren og som topping på pannekakene, sammen med friske bær og sirup.

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

1 beger Q® Planti® Rømme

200 g hvetemel

50 g fullkorn hvetemel

2 ts bakepulver

2 ss lønnesirup

0,5 ts salt

3,5 dl vann

litt vaniljesukker

skallet av en sitron

2 ss rapsolje til steking

Fremgangsmåte

  • Bland alt det tørre i en stor bolle
  • Visp inn vann og lønnesirup
  • Stek pannekakene i en nøytral olje
  • Serveres sammen med bær og Q® Planti® Rømme som topping

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt