Gå til hovedinnhold
Luftig panna cotta med mangopure

Luftig panna cotta med mangopure

Middels

120 minutter

Vil du imponere litt? Lag fløyelsmyk og luftig panna cotta med mangopure.

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

PANNA COTTA

1 beger Skyr® Luftig Sitron

4 dl Q® Kremfløte

60 g sukker

4 plater gelatin

MANGOPURE

2 dl most mango

1 ss sitronsaft

1 ss melis

4 plater gelatin

Fremgangsmåte

Panna cotta

  • Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter 
  • Kok opp fløte og sukker
  • Trekk kjelen av platen
  • Klem ut vannet av gelatinen og rør inn i den varme blandingen
  • Rør i Skyr® Luftig sitron
  • Forsiktig fyll glass halvfullt
  • Avkjøl i 1 time
     

Mangopuré 

  • Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter
  • Bland most mango, melis og sitronsaft i en kjele. Varm forsiktig opp 
  • Klem ut vannet av gelatinen og rør de bløtlagte gelatinplatene inn i den varme blandingen
  • La blandingen kjøles ned, før du forsiktig fyller mangopureen oppå den stivnet pannacotta
  • Avkjøl i ca. 1 time
  • Serveres med mangobiter 

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt