Luftig panna cotta med mangopure
Vil du imponere litt? Lag fløyelsmyk og luftig panna cotta med mangopure.
(0 porsjon)
Fremgangsmåte
Panna cotta
- Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter
- Kok opp fløte og sukker
- Trekk kjelen av platen
- Klem ut vannet av gelatinen og rør inn i den varme blandingen
- Rør i Skyr® Luftig sitron
- Forsiktig fyll glass halvfullt
- Avkjøl i 1 time
Mangopuré
- Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter
- Bland most mango, melis og sitronsaft i en kjele. Varm forsiktig opp
- Klem ut vannet av gelatinen og rør de bløtlagte gelatinplatene inn i den varme blandingen
- La blandingen kjøles ned, før du forsiktig fyller mangopureen oppå den stivnet pannacotta
- Avkjøl i ca. 1 time
- Serveres med mangobiter
(0 kommentar)