Gå til hovedinnhold
Laks med chorizorisotto og Q® Lettromme

Laks med chorizorisotto og Q® Lettromme

Lett

20 minutter

Stekt laks blir best når du serverer med Q® Lettrømme, risotto, chorizo og scampi. Surf and turf på lavt nivå!

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

4 stk laksefilet

1 beger Q® Lettrømme

250 g risottoris

1 stk finhakket løk

2 ss olivenolje

1 l kyllingbuljong

50 g smør

50 g parmesan

salt og pepper

100 g chorizo

100 g scampi

Litt hakket hvitløk

Fremgangsmåte

  1. Fres løk, chorizo og ris lett i olje. Hell over kokende buljong
  2. La risen småkoke til den er ferdig, ca. 18-20 minutter
  3. Rør i parmesan
  4. Stek scampi i smør med hvitløk krydre godt med salt og pepper
  5. Anrett risotto i pannen med scampi på toppen og litt Parmesan
  6. smak til med 1 dl lettrømme
  7. varm opp litt olje i en panne
  8. legg i laksefiletene, stek filetene i 3-4 minutter på hver side.
  9. server nystekt laks oppå scampi og chorizo risotto med en stor skje med Q® Lettrømme

Skalldyr

Fisk

Melk

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt