Key Lime Pie med Q® Crème Fraîche
(0 porsjon)
Fremgangsmåte
Bunn
-
Smelt smør. Knus kjeksen i en food-prosessor og bland i smeltet smør. Trykk blandingen ut i en smurt form og stek bunnen midt i ovnen i 10 minutter på 170 C. Avkjøl.
Fyll
- Pisk eggeplommer, kondensert melk og 3 dl Q® Crème Fraîche sammen. Tilsett revet limeskall og saft fra limene. Fortsett å piske til blandingen blir jevn og fin.
- Hell blandingen i formen.
Steking
- Stek kaken videre midt i ovnen ved 150° i 20-25 minutter. Fyllet skal være fast på overflaten, men bløtt inni.
- Avkjøl kaken i kjøleskapet et par timer (og helst over natten) til den er helt kald.
Topping
- Pisk Q® Crème Fraîche sammen med melis og pynt med revet lime skall.
(0 kommentar)