Gå til hovedinnhold
Key Lime Pie med Q® Crème Fraîche

Key Lime Pie med Q® Crème Fraîche

Lett

60 minutter

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

BUNN

300 g Sibas kjeks

150 g smeltet smør

1 ss sukker

FYLL

1 boks kondensert melk

6 stk eggeplomme

3 dl Q® Crème Fraîche

100 g sukker

Juice av fem stk lime

1 ts revet limeskall

TOPPING

3 dl Q® Crème Fraiche

2 ss melis

Fremgangsmåte

Bunn

  • Smelt smør. Knus kjeksen i en food-prosessor og bland i smeltet smør. Trykk blandingen ut i en smurt form og stek bunnen midt i ovnen i 10 minutter på 170 C. Avkjøl.

Fyll

 

  • Pisk eggeplommer, kondensert melk og 3 dl Q® Crème Fraîche sammen. Tilsett revet limeskall og saft fra limene. Fortsett å piske til blandingen blir jevn og fin.
  • Hell blandingen i formen.

Steking

  • Stek kaken videre midt i ovnen ved 150° i 20-25 minutter. Fyllet skal være fast på overflaten, men bløtt inni.
  • Avkjøl kaken i kjøleskapet et par timer (og helst over natten) til den er helt kald.

Topping

 

  •  Pisk Q® Crème Fraîche sammen med melis og pynt med revet lime skall.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt