Hvit pizza med spekeskinke
Pizza bianca, eller hvit pizza som det heter på godt norsk, med Q® Crème Fraîche er superenkel og knallgodt.
(0 porsjon)
Fremgangsmåte
- Start med bunnen: Bland sammen de tørre ingrediensene, tilsett vann og olivenolje. Spe på med mel eller vann dersom deigen virker løs eller tørr. Kna eller elt deigen i ca.10 minutter og sett til heving til den har fått dobbel størrelse. Del deigen i fire enheter og bruk hendene (eventuelt kjevle) til å bake ut fire pizzabunner.
- Mens deigen hever lager du pizzasaus. Finhakk hvitløk og urter, og bland alle ingrediensene. Finn frem et stekebrett og dekk med bakepapir. Fordel saus over deigen i et tynt lag, og en håndfull revet mozzarella.
- Husk å sett på stekeovnen! Stek i i oppvarmet ovn på ca. 250 grader i cirka 7 minutter eller til pizzabunnen har en lett gyllen farge. Her kan det være lurt å følge med.
- Så er det klart for fyll. Topp pizzaen med spekeskinke, revet parmesan, ruccula og ristede pinjekjerner. Nyt!
(0 kommentar)