Gå til hovedinnhold
Granola_3_jpg_hnwn2fakx5

Hjemmelaget granola

LETT

20 minutter

9 stemmer

(0 kommentar)

(0 porsjon)

250 g havregryn

50 g frø (her har vi brukt chiafrø)

50 g nøtter (her har vi brukt skivede mandler)

50 g olje

75 g honning

1 ts salt

50 g tørkede tranebær

50 g kokosflak

Bland valgfrie gryn, frø og nøtter i en bolle. Rør inn olje, honning og salt. Bland godt og spre utover et stekebrett.

Stek blandingen på 150 grader i 45 minutter. Rør om på blandingen halvveis.

La granolaen hvile i 10 minutter etter at det er tatt ut av ovnen. Knekk granolaen i spiseklare biter og bland inn den tørkede frukten.

Gluten

Melk

Hva syns DU om denne oppskriften

9 personer har talt