Gå til hovedinnhold
Gresskarmuffins

Gresskarmuffins med yoghurt

Lett

30 minutter

Å bake i sesong gir deg mange nye, spennende smaksmuligheter. Lag muffins med Q Naturell yoghurt. Enten med gresskar, banan eller eple. Vi fikk lyst på gresskar, vi. Slik som Mona har laget.

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

100 g gresskarpuré

2 stk egg

50 g havremel

20 g kokosblomstsukker eller vanlig sukker

10 g kokosmel

0,5 ts kardemomme og kanel

en klype salt og nellik

Fremgangsmåte

Skill eggeplomme og eggehvite for seg. Bland sammen gresskarpure, eggeplomme, kokosblomstsukker eller vanlig sukker, og yoghurt. Stivpisk eggehvitene med saltet. Bland melet og krydderet med yoghurtblandingen og vend inn eggehviten til slutt. Fordel i smurte muffinsformer/muffinsbrett og topp med hakkede pecannøtter. Stek ved 175 grader i ca. 15 minutter. Dryss over litt kanel før servering.

Ideskaper

Oppskriften er laget av den inspirerende forbrukeren, Mona Kvammen. Tusen takk, Mona!

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt