Gå til hovedinnhold
blåbærkake

Festkake med Q® Kremfløte og blåbær

Middels

60 minutter

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

350 g sukker

246 g hvetemel

5 egg

1 ts bakepulver

1,5 dl Q® Kremfløte

150 g smeltet smør

Blåbærsyltetøy

3 dl Q® Kremfløte

Ferske blåbær til pynt

Blått strøssel

Fremgangsmåte


•   visp egg og sukker til eggedosis
•   sikt i mel og bakepulver
•   forsiktig bland i smeltet smør og kremfløte
•   Hell røren i smurt form og stek kaken på 150 grader i 20 minutter


Pynting


•   Del kakebunn i to lag
•   Fordel syltetøy og pisket krem inni
•   legg på toppen
•   Dekk hele kaken med vispet kremfløte 
•   sprøyte kremstjerner på toppen
•   pynt med masse blåbær og strøssel
•   Kan lages 2 kaker om du vil ha det extra stor 12

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt