Gå til hovedinnhold
Cæsardressing

Cæsardressing

Lett

10 minutter

At cæsarsalaten er verdens mest kjente (og spiste) salat, er ikke uten grunn. Vi tør å påstå at den gode dressingen utgjør mer enn halve opplevelsen.

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

250 g Q® Yoghurt Naturell

30 g revet parmesan

1 par knuste hvitløksfedd

1 ss eddik

2 ts Dijonsennep

1 ss sitronsaft

1,5 dl nøytral olje

litt finhakket ansjos

Lite slår cæsarsalat med hjemmelaget cæsar-dressing til lunsj. Med enkle grep tar du den klassiske salaten til nye høyder. Denne oppskriften er beregnet til fire personer. 

Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingredienser, unntatt oljen, sammen i en blender.
  2. Når ingrediensene er godt sammenblandet kan du finne frem oljen. Hell oljen forsiktig i en tynn stråle mens blenderen går på lav hastighet. 
  3. Nyt! 

Til selve salaten trenger du: Romano eller hjertesalat, brødkrutonger, kylling, bacon og parmesan. Du kan også tilsette cherrytomater og rødløk om du ønsker en friskere variant. 

Fisk

Sennep

Melk

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt