Blåbærdrømmekake
(18 porsjoner)
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 200 °C.
- Bruk en avlang form på 1 ½ liter brødform eller en rund kakeform på 24 cm i diameter.
- Dekk formen med bakepapir og smør den med litt flytende margarin eller smeltet margarin.
- Visp egg og sukker til en lett eggedosis. Vend inn inn Q® Drømmelett® og revet sitronskall i eggedosisen.
- Tilsett havremel, vaniljesukker og bakepulver og vend forsiktig inn i eggedosisen.
- Tilsett til slutt frosne blåbær og ved forsiktig inn bærene slik at de holder seg mest mulig hele.
- Hell røra i den smurte formen. Stek kaken på nederste rille til kaken er gjennomstekt ca 45 minutter.
- Avkjøl kaken på en rist.
Du kan servere kaken slik den er eller med en skje Q® Drømmelett® og friske blåbær til.
Stikk en tynn kakepinne i kaken. Hvis det henger igjen noe røre på pinnen må du steke den litt til.
Slik gjør du det
Spill av video
(0 kommentar)