Gå til hovedinnhold
Bananbrød_med_Skyr_Luftig_Sitron

Bananbrød med Skyr® Luftig Sitron

Lett

60 minutter

12 stemmer

(0 kommentar)

(0 porsjon)

1 beger Skyr® Luftig Sitron

2 egg

4 dl havregryn

2 bananer

1/2 ts kardemomme

1/2 ts salt

1/2 ts ingefærpulver

1/2 revet squash

1/2 ts bakepulver

2 ss chiafrø

1,5 ss tahini eller mandelsmør

4 ss lønnesirup eller annen søtning

revet skall av en sitron

saften av en halv sitron

4 ss frosne eller ferske blåbær

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene bortsett fra squash og blåbær i en foodprosessor og kjør til en jevn røre. Riv squashen og bland den i. Kle en liten brødform i bakepapir og hell røren i. Til slutt fordeler du frosne eller ferske blåbær over, som du dytter lett ned i røra.

Stek bananbrødet i forvarmet ovn i omtrent 45–50 minutter på 185 grader. Avkjøl før du serverer og nyter! Bananbrødet kan fint fryses.

Var dette en oppskrift for deg? Tagg oss gjerne på Instagram #skyrøyeblikk om du tester! 

Melk

Hva syns DU om denne oppskriften

12 personer har talt