Bærgrøt med Q® Drømmelett® vaniljetopping
(6 porsjoner porsjon)
Fremgangsmåte
- Vask og rens bær for stilker og stein.
- Skjær et snitt i vaniljestangen og skrap ut frøene og ha i en liten skål, sett til side.
- Kok opp vann, og tilsett kanelstang, vaniljestang uten frø og sukker. Tilsett bær, kok opp og senk varmen. La det hele småkoke et par minutter.
- Rør sammen potetmel og kaldt vann. Ta kjelen til side og tilsett potetmeljevningen i en tynn stråle under omrøring. Sett kjelen tilbake på platen og kok raskt opp under lett omrøring.
- Hell bærgrøten i en bolle og avkjøl.
- Ha Q® Drømmelett® i en skål og rør inn frøene fra vaniljestangen. La stå noen minutter og server som topping på bærgrøten.
Server bærgrøten med Q® Drømmelett®-topping.
Solbær, rips og bjørnebær er også kjempegode bær å ha i en bærgrøt. Du kan gjerne bruke en frossen skogsbærblanding. Har du rester av syltetøy kan du også lage en god bærdessert av det.
Slik gjør du det
Spill av video
(0 kommentar)