Gå til hovedinnhold

Q Innovasjonsdagen 2024: En dag med idéutvikling og skaperglede!

1. okt. 2024

Q-Meieriene inviterer til årets Q Innovasjonsdag, en digital skoletime der innovasjon og entreprenørskap står i fokus. Dette er en unik mulighet for elever til å lære om hvordan nye ideer kan utvikles og realiseres – på en engasjerende og lærerik måte. Gjennom denne digitale sendingen vil elevene sitte igjen med verdifulle erfaringer, og det beste av alt: deltakelsen er helt gratis!
QInnovasjonsdagen2024_Gruppebilde_01

Programmet for dagen er fylt med spennende innhold. Kristine Aasheim som er Q-sjef og ekspert på forbrukerdrevet innovasjon, vil dele innsikt i hvordan Q involverer forbrukerne i utviklingen av nye produkter. Hun vil snakke om hvordan dialogen med forbrukerne er en viktig del av prosessen når fremtidens meieriprodukter skal formes.

Et av høydepunktene på Innovasjonsdagen er Innovasjonscampen, hvor elever fra Lamberseter videregående skole vil konkurrere om å finne det neste store proteinrike meieriproduktet. Denne konkurransen er arrangert i samarbeid med Ungt Entreprenørskap Oslo, og det blir spennende å se hvilke kreative løsninger elevene kommer opp med. Vinneren vil bli kåret under sendingen, og det er liten tvil om at konkurransen vil inspirere mange unge innovatører.

Johannes Smedsrud Blystad, en ung og lovende leder fra Hamar som nylig har fullført videregående, vil også delta. Han er nå avdelingsleder i Large Ice Cream-Company, et selskap som ikke bare selger iskrem, men også skaper unike muligheter for ungdom over hele Norge. Johannes’ historie er et inspirerende eksempel på hvordan unge talenter kan lykkes i næringslivet.

For å gi et faglig perspektiv på innovasjon, vil professor Tor Wallin Andreassen fra Norges Handelshøyskole bidra med sin ekspertise. Han har omfattende erfaring innen innovasjon, både fra akademia og som leder av forskningssentre innen tjenesteinnovasjon og digital vekst. Wallin Andreassen vil belyse hvordan innovasjon kan fremmes både teoretisk og praktisk, og gi elevene en dypere forståelse for hvordan man lykkes med innovasjon. 

Gjennom hele sendingen vil den populære TikTokeren Oliver Bergset lede oss med sin smittende energi og gode humør. Som programleder vil han sørge for at dagen blir både underholdende og lærerik for alle deltakerne.

Q Innovasjonsdag 2024 er en fantastisk mulighet for elever til å oppleve skaperglede på nært hold, lære om hvordan innovasjon fungerer i praksis, og få inspirasjon til egne ideer. Meld på din klasse og bli med på en time full av kreativitet og innovasjon!